Aici inveti cum sa faci Bani Online din reclama si publicitate pe internet, banere publicitare, din site-urile paid to click, MLM-uri, sa-ti promovezi cat mai bine si eficient afacerea prin link-uri, backlink-uri, banere, referali, site-uri de trafic manual si automat, directoare web gratuite, despre noutati si oportunitati de afaceri, cum sa folosesti si sa operezi corect un calculator si sa folosesti la potential maxim internetul.

Publicitate

Roviniete.ro Asiguratorii CitGrup.ro Clickshop.ro 2Parale.ro Bloguri, Bloggeri si Cititori EnterClick.ro - Generator trafic web GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT Autosurf Director web EnterClick Director web Sitez ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri NetFlash.ro la indemana ta! Active Search Results Director Web Topindex.ro - Director web TOP-RO - Top siteuri din Romania www.cere.ro Director Web Gratuit Blog din Moldova Rate Our Site in AllWorldLinks.com Anunturi Gratuite  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Marketing si publicitate ProDirector.net TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Traficx.net Director web Anunturi Gratuite Cel mai cuprinzator director romanesc DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank Info DYR Anunturi Online  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau RomaniaMall.ro SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web
portal web avatare saloane download horoscop imobiliare
PeAlese.com - Director PREMIUM Romanesc EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising! purchase links Free Automatic Backlink Free Automatic Link Free Automatic Link Free Automatic Link Free Automatic Link Free Backlinks backlinks referer Free Backlink for your Website www.hypersmash.com Ping Blog Free Backlinks Pingates Free backlinks and site submission
www.e-referrer.com

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Alegeti o temarss Sindicalizare

Ultimele comentarii

Niciun comentariu.

Cuvinte cheie (tag-uri): "inregistrare"

19 Dec 2012 
Sistemul paid to click este la prima vedere un sistem care suna a pierdere de vreme. In realitate trebuie sa ai multa rabdare pentru ca chiar daca va dura luni de zile sa ai rezultate palpabile adica bani in cont din activitatea ta si din activitatea celor pe care-i aduci in sistem, acest mod de a castiga bani este cat se poate de real. Este la fel de real ca si castigurile care se realizeaza zilnic din reclamele pe care le vedem peste tot: pe strada, televizor, presa scris, internet. Toti care-si afiseaza reclama trebuie sa plateasca un pret. La fel si la sistemul PTC, esti platit pentru ca ai dat click pe o anumita reclama.

Clicksia


ClicksiaWordLinx - Get Paid To Click

Get Paid for Browsing the Internet with LogiPTC

AyuWage Services - Get Paid to Visits Sites and Complete Surveys

InnoCurrent Services - Get Paid to Visits Sites and Complete Surveys

Dand click pe bannerele de sus nu faceti altceva decat sa intrati pe site-ul respectiv si sa va inregistrati pentru a putea sa intrati in sistem. In caz ca nu merge vreun banner folositi link-ul de deasupra lor.
Acest sistem este potrivit doar celor care au multa rabdare, stau mult timp in fata calculatorului sau care lucreaza mult pe calculator si intre timp pot da si click-uri pe reclame.
Inregistrarea se face ca pe orice alt site atata doar ca meniurile sunt in engleza.
Ideea de baza este sa dati cat mai multe click-uri pe reclamele ce apar pe site sau la toate care vi se permite intr-o zi si sa va inscrieti la randul vostru referali de la a caror click-uri veti castiga de asemenea bani.
Daca va hotarati sa va apucati de lucru va urez spor la clickaiala.