Aici inveti cum sa faci Bani Online din reclama si publicitate pe internet, banere publicitare, din site-urile paid to click, MLM-uri, sa-ti promovezi cat mai bine si eficient afacerea prin link-uri, backlink-uri, banere, referali, site-uri de trafic manual si automat, directoare web gratuite, despre noutati si oportunitati de afaceri, cum sa folosesti si sa operezi corect un calculator si sa folosesti la potential maxim internetul.

Publicitate

Roviniete.ro Asiguratorii CitGrup.ro Clickshop.ro 2Parale.ro Bloguri, Bloggeri si Cititori EnterClick.ro - Generator trafic web GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT Autosurf Director web EnterClick Director web Sitez ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri NetFlash.ro la indemana ta! Active Search Results Director Web Topindex.ro - Director web TOP-RO - Top siteuri din Romania www.cere.ro Director Web Gratuit Blog din Moldova Rate Our Site in AllWorldLinks.com Anunturi Gratuite  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Marketing si publicitate ProDirector.net TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Traficx.net Director web Anunturi Gratuite Cel mai cuprinzator director romanesc DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank Info DYR Anunturi Online  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau RomaniaMall.ro SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web
portal web avatare saloane download horoscop imobiliare
PeAlese.com - Director PREMIUM Romanesc EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising! purchase links Free Automatic Backlink Free Automatic Link Free Automatic Link Free Automatic Link Free Automatic Link Free Backlinks backlinks referer Free Backlink for your Website www.hypersmash.com Ping Blog Free Backlinks Pingates Free backlinks and site submission
www.e-referrer.com

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Alegeti o temarss Sindicalizare

Ultimele comentarii

Niciun comentariu.

Cuvinte cheie (tag-uri): "magazine"

19 Dec 2012 
Castiga din cumparaturile pe care oricum le faci!: "Castiga din cumparaturile pe care oricum le faci, online sau nu. Inscrie-te in reteaua mea!" In sistemul Worldwide Income Network sunt inscrise o serie de magazine de mobila, magazine online de calculatoare, cosmetice, ceasuri, brokeri de asigurari, firme care comercializeaza rovignete online, lanturi hoteliere, pensiuni, restaurante si chiar un supermarket online. In plus inscriind la randul tau pe alti potentiali clienti ai acestor magazine beneficiezi de castiguri din cumparaturile pe care le fac. Iti poti creea o retea de pana la 8 nivele, e pe fiecare nivel castigand un anumit procent. Nu e obligatoriu sa cumparati nimic daca preturile din magazinele afiliate sunt mai mari ca in alte magazine, dar chiar si asa, daca va formati o retea puternica puteti beneficia de venituri pasive destul de mari.


Wolrdwide Income Network

Admin · 477 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Bani inapoi la cumparaturi
19 Dec 2012 
Lyoness este o companie aparuta in Austria , prezenta si in Romania de 6 ani. Ea este prezenta in mai multe tari din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu. In ce consta ideea Lyoness:

Aceasta companie ( cea mai importanta de genul acesta ) a strans o comunitate de cumparatori foarte mare, in lume peste 2.000.000, iar in tara peste 220.000. Cu aceasta putere de cumparare Lyoness s-a dus la mai multe firme (in lume peste 18 500, iar in Romania peste 2 200 , firme precum : Carrefour, Petrom, Domo, Flanco, Kika, Diverta, Praktiker, Leonardo, Hervi’s, OMV, Lukoil, House of Art, Levi’s, Unita Turism si multe alte firme locale gen pizzerii, cafenele, hoteluri, pensiuni, moteluri, magazine, restaurante etc.) si a negociat un discount intre 2% - 27%. Printre aceste firme poate fi si firma dumneavoastra.

Acest discount iti este inapoiat sub forma a 10 beneficii din care primele trei sunt: 1% bani din propriile cumparaturi si 0.50 % bani din cumparaturile prietenilor( cei inscrisi de d-voastra) si inca 0.50 % bani din cumparaturile prietenilor prietenilor (cei inscrisi de prietenii d-voastra ). Cumparaturile se pot face direct cu cardul personalizat Lyoness, online, si prin bonuri valorice, depinde de conventia dintre magazine si Lyoness.

Marele avantaj este castigul de bani cash in loc de puncte bonus din cumparaturi efectuate la diverse magazine si benzinarii si in plus poate deveni o afacere proprie cu castiguri mari prin inscrierea propriilor prieteni. Inscrierea este gratuita si se poate face online pentru aceasta fiind nevoie de: nume, prenume, data nasterii, adresa de domiciliu, cod postal, cnp, telefon ( pentru a primi prin SMS user si parola cu care va veti loga in biroul virtual de pe site ) In plus exista posibilitatea sa va inscrieti propria firma si sa va faceti reclama la firma dumneavoastra prin intermediul Lyoness, adica toti clientii care au deja card Lyoness vor cumpara de la firma dumneavoastra pentru a beneficia de discounturi, crescandu-va in acelasi timp rulajul.
Prima data va puteti inscrie ca persoana fizica apoi si societatea pe care o detineti daca este in interesul dumneavoastra.

Nu este obligatoriu sa cumparati de la magazinele afiliate Lyoness in caz ca produsele sunt mai scumpe doar pentru a ramane in sistem sau din orice alte motive. Fiecare e liber sa cumpere de unde vrea.
Adresa oficiala de internet pe Romania este unde puteti afla mai multe detalii.
In plus la acest link puteti vedea o prezentare mai detaliata:
Pentru alte detalii sau inscrieri ma puteti contacta prin intermediul blog-ului.

Toate afacerile de tip MLM ca si cea din acest articol sunt cu bataie lunga in timp si nu vor avea castig imediat oricat ar vrea sau spera cineva.
Admin · 476 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Bani inapoi la cumparaturi