Aici inveti cum sa faci Bani Online din reclama si publicitate pe internet, banere publicitare, din site-urile paid to click, MLM-uri, sa-ti promovezi cat mai bine si eficient afacerea prin link-uri, backlink-uri, banere, referali, site-uri de trafic manual si automat, directoare web gratuite, despre noutati si oportunitati de afaceri, cum sa folosesti si sa operezi corect un calculator si sa folosesti la potential maxim internetul.

Publicitate

Roviniete.ro Asiguratorii CitGrup.ro Clickshop.ro 2Parale.ro Bloguri, Bloggeri si Cititori EnterClick.ro - Generator trafic web GenerareTrafic.ro - Trafic marit 100% si GRATUIT Autosurf Director web EnterClick Director web Sitez ClickLink.ro Inscrie-te in TOP ! Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri NetFlash.ro la indemana ta! Active Search Results Director Web Topindex.ro - Director web TOP-RO - Top siteuri din Romania www.cere.ro Director Web Gratuit Blog din Moldova Rate Our Site in AllWorldLinks.com Anunturi Gratuite  Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Marketing si publicitate ProDirector.net TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Traficx.net Director web Anunturi Gratuite Cel mai cuprinzator director romanesc DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank Info DYR Anunturi Online  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau RomaniaMall.ro SEO Romania TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web
portal web avatare saloane download horoscop imobiliare
PeAlese.com - Director PREMIUM Romanesc EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange - 1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising! purchase links Free Automatic Backlink Free Automatic Link Free Automatic Link Free Automatic Link Free Automatic Link Free Backlinks backlinks referer Free Backlink for your Website www.hypersmash.com Ping Blog Free Backlinks Pingates Free backlinks and site submission
www.e-referrer.com

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Alegeti o temarss Sindicalizare

Ultimele comentarii

Niciun comentariu.

Cuvinte cheie (tag-uri): "ping"

19 Dec 2012 
In acest articol voi prezenta link-urile in oglinda si anume site-urile care ofera un numar de backlink-uri gratuite pentru url-ul fiecaruia. Sunt folositoare pentru a-ti creste trafcul pe propriul site si astfel pentru a fi pozitionat mai bine in motoarele de cautare. Aceste site-uri sunt urmatoarele:


backlinks.com.ro

Castigati 1,3 EURO cu fiecare plata venita de la referalii dvs !
Nu ofera cel putin deocamdata backlink-uri gratuite.


www.freebacklinksgenerator.com

Ofera 145 de backlink-uri gratuite. Trebuie doar sa te inregistrezi si sa-ti copiezi link-ul intr-o fereastra si sa dai generare. Prin promovarea link-ului de referral pe internet poti castiga bani daca cumpara cineva pachetul complet. Ofera tools pentru site-uri si pentru wordpress blog.


www.linksoar.com - este un site care iti permite sa-ti inscrii un singur link si sa adaugi cate un backlink manual in fiecare zi timp de maxim 50 de zile, totul e sa-ti amintesti sa te loghezi in fiecare zi. Nu se promoveaza prin link de referral.


Urmatorul site ar fi:
www.backlinkgenerator.net
Genereaza 321 de backlink-uri gratuite pentru numar nelimitat de url-uri proprii. Ofera in plus cateva tool-uri ca si: title generator, metakeyword, ping site. Ping-urile se trimit atunci cand se fac modificari in site sau blog si pentru a aparea aceste modificari pe motoarele de cautare.


247backlinks.info
Ofera la inscriere 1000 de backlink-uri gratuite si castigi din activitatea de promovare a link-ului de referral cate 1000 de backlink-uri la fiecare afiliat la site adus de tine. Se castiga 10% din cumpararea de de backlink-uri ( 1000 la 10000 cumparate) a referral-ilor care sunt pe viata. Poti promova deodata 25 de url-uri, la fiecare putand seta numar de backlink-uri, zilele cand sa le fie alocate etc. Recomand acest site foarte tare.


www.webmasterdeck.com
Acesta iti inscrie orice url in 342 de site-uri creandu-ti astfel 342 de backlink-uri. Are si un tool pentru director web in care-ti poti inscrie url-ul in mai multe directoare web straine.


www.voltrank.com - ofera suport doar pentru blog-uri wordpress, platforma blogger de la google nefiind acceptata.


www.freebacklinktool.com
Free Backlinks
Este un site pe care il poti promova prin link si banner de referral, la 25 de referrali obtinand contul Premium Membership. Ofera 500 de backlink-uri gratuite si ping-ul a tot atatea backlink-uri. Primesti cate 15$ pentru fiecare referral care cumpara pachetul premium. E ciudat faptul ca trebuie sa trimiti dovada de unde ai gasit referral-ii, ori daca ai promovat prin site de traffic automat nu o sa ai de unde stii fiecare de unde s-a inscris. Ramane de vazut.


backlinkin.com
Cu acesta iti poti genera aproape instant 663 de backlink-uri la orice url vrei.


www.autobacklinkservice.com - ofera doar 5 backlink-uri gratuite, pentru mai multe trebuind sa platesti


www.backlinksgenius.com
Make money in affiliate program BackLinks Genius

Se poate promova prin link de referral si banner. Din castiguri se pot cumpara backlink-uri. Nu ofera gratuit backlink-uri. Are instrumente pentru a-ti vedea rank-ul google, alexa rank, numar articole etc.users5.nofeehost.com/backlinkgenerator/
- genereaza mai multe backlink-uri, dar trebuie sa dai ping manual la fiecare backlink generat


marketingblogonline.com/autobacklinks/ - genereaza 100 de backlink-uri


www.w3tool.com/ - un site cu cateva tool-uri folositoare printre care si un generator de backlink-uri


www.blogpingtool.com/ - iti anunta motoarelor de cautare modificarile de pe blog


Si nu in ultimul rand ar fi:
pingomatic.com care iti va anunta modificarile de pe blog sau site pe motoarele de cautare

dofollowback.com - o unealta simpla care-ti genereaza link-ul tau pe un alt site de unde oricine este interesat poate sa-ti viziteze site-ul si sa-ti creasca rank-ul prin numarul de vizitatori

htmllink

freebacklinks